Tapahtuman tuki

EDUXR-tapahtumassa noudatamme seuraavia sääntöjä:

  1. Esitysten ajaksi yleisö mykistetään, tauoilla vapaa keskustelu on suotavaa.
  2. Kunnioitamme esiintyjiä ja muuta yleisöä rauhallisella käytöksellä, järjestäjät valvovat tilannetta.
  3. Puheenvuoron saa esitysten lopussa ja sen saa nostamalla raise hand. Moderaattori antaa kysyjille puheenvuoroja.

Tukikanavat osallistujille ja esiintyjille

Mikäli osallistumisessa on ongelmia, kannattaa ensimmäisenä kokeilla kirjautua ohjelmasta ulos ja kokeilla sitten kirjautua takaisin.

Tapahtuman aikana altspace-ympäristössä päivystää järjestäjiä infopisteelle ja muualla maailmassa. Heiltä voi mennä kysymään neuvoja tarvittaessa. Lisäksi esiintyjän apuna toimii yksi järjestäjä diojen vaihtamista varten.

Esiintyjät ja osallistujat voivat tarvittaessa kysyä neuvoja tapahtuman aikana päivystävästä etäyhteydestä: https://jyufi.zoom.us/j/606051901

Sieltä voi kysellä neuvoja esim. altspace-ympäristöön liittymiseen tai tapahtuman aikatauluihin liittyen.

Esiintyjien oma tukikanava löytyy whatsapista. Tätä kautta myös tiedotetaan, jos tapahtuman aikana tulee yllättäviä aikataulumuutoksia yms. Kaikkien esiintyjien työnumerot liitetään ryhmään. Jos et jostain syystä pääse ryhmään, laita viestiä Merjalle tai Jukalle. 

Kiireellisissä tapauksissa (yllättävät peruuntumiset, ongelmatilanteet jne.) voit soittaa tapahtuman aikana Merja Juntuselle (Jyväskylän yliopisto) tai Jukka Lehtorannalle (Jyväskylän yliopisto).

  • Merja Juntunen 040-8054252 (esiintyjät)
  • Jukka Lehtoranta 040-1824143  (yleisö)

AltspaceVR-tilassa esiintyjänä oleminen

  • Lavalle pääsevät vain käyttäjät joilla on esiintyjäoikeudet.
  • Voit tehdä diaesityksen https://slides.com -sivustolla, joka toimii hyvin yhteen AltSpace -selaimen kanssa.
  • Voit myös näyttää selaimella materiaalia johon on olemassa suora linkki, esim. kuvat ja YouTube -videot. Huomioi, että websovellukset yms. eivät välttämättä tässä selaimessa toimi.
  • Mikrofonin ollessa lähellä (joko kädessä tai pöydällä) äänesi kuuluu kaikille osallistujille samalla voimakkuudella. Oletuksena mykistämme yleisön esityksen ajaksi, halutessasi voit silti antaa puheenvuoroja.