EDUXR 2020

EDUXR 2020

Tule tekemään tulevaisuutta kanssamme: Uusi EDUXR 2020 -tapahtuma laajentaa oppimisen virtuaalitodellisuuteen 16.-17.4.2020 (AltspaceVR)

Ensimmäinen suomenkielinen laajennetun todellisuuden tapahtuma, EDUXR 2020, kutsuu oppimisen ja virtuaalitodellisuuden asiantuntijat sekä kaikki aiheesta kiinnostuneet yhteen AltspaceVR-ympäristöön. Tule keskustelemaan alan uusimmasta tutkimuksesta ja tulevaisuuden näkymistä, teknologisista ratkaisuista, etäopiskelun ja -työnteon “uudesta normaalista” sekä kokemaan immersiivistä virtuaalista läheisyyttä toisten osallistujien kanssa.

Järjestäjinä ovat Tampereen yliopisto, Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitos ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto yhteistyössä JAMK:n ammatillisen opettajakorkeakoulun sekä ITK2020-tapahtuman kanssa. Maksuttomaan tapahtumaan pääsee osallistumaan sekä VR-laseilla että tietokoneella. Katso ohjelma ja liity mukaan!

EDUXR 2020 mediassa

Esitykset

Kaikki tapahtuman esitykset löydät EDUXR 2020- YouTube kanavalta joko koko päivän streaminä tai yksittäisinä esityksinä. Kanavalla on lisäksi myös iltatapahtuman esiintyjän pianisti Kemal Achourbekovin esitykset.

Esitykset eriteltyinä

Päivä 1 Stream

Päivä 2 Stream

Tapahtuman aloitus:

EDUXR 2020 kuvia